Winter BBQ boek

De winterse opvolger van On FIRE het 4 seizoenen BBQ boek van Madame Charlotte dat in China de prijs voor beste BBQ boek ter wereld kreeg.

Met eerder in ON FIRE verschenen recepten en nieuwe recepten. Vol tips & trucs om van iedere BBQ een feestje te maken.

Alleen barbecueën als de zon schijnt? Echt niet! Trek de grill uit de berging, trommel je vrienden op en kook de sterren van de hemel op een vuurtje. Ook in de herfst en winter. Sterker nog: júist in de herfst en winter. Met zijn allen in de kou rond een lekker warm vuurtje is namelijk nóg leuker dan gewoon barbecueën.
Na het eten lekker soezen bij de vlammen, wat rokerige muziek en zwoele blikken erbij, en je begrijpt waarom echte koks een vurige blik in hun smokey eyes krijgen, als ze de barbecue aansteken. Vooral als het buiten ijs- en ijskoud is.

En barbecueën kan zó lekker zijn. Als je maar weet hoe het moet. Wie kan je dat beter vertellen dan Mme Charlotte? Niet voor niets won ze de beste Gourmand Cookbook Award voor het beste BBQ-boek ter wereld. Dus.

WinterBBQ heeft het perfecte formaat voor een surprisecadeau. Of geef hem aan die stoere mannen en vrouwen als kerstcadeautje.

Perfecte Picknick

Picture this: een groen grasveld, een mooi kleed en een schare aan lekkere hapjes uitgestald op dat kleed. In Perfecte Picknick leer je hoe je een feestje maakt van een picknick. Met tips over hoe al die lekkernijen mee te nemen en te combineren met elkaar. Van de onvolprezen Madame Charlotte (auteur van ‘s werelds beste BBQboek).

Deze recepten verschenen eerder in Food en Route.

Contact

Vragen, verzoeken, tips of andere fijne mailtjes kan je sturen naar: info@madame-charlotte.nl